Intro:
Zo als we op de homepagina al hebben kunnen lezen biedt Het Baken veel activiteiten aan. Het is goed om te weten dat een aantal activiteiten op een of meerdere dagdelen (ochtend of middag) in de week worden gegeven. Ook kunnen deelnemers aan meer dan een activiteit deelnemen; natuurlijk alleen indien er plaats is op dat dagdeel. Voor een planning van de activiteiten verwijzen we naar het tabblad Planning

Openingstijden:
Het gebouw is open op maandag t/m donderdag van 09:00-16:00 uur.
Elke dag bestaat uit twee dagdelen: 09:00-12:00 en 13:00-16:00 uur.
De tijd van 12:00 tot 13:00 uur is lunchtijd. 

Kosten:
€ 70,00 per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks in rekening gebracht in de maand Januari. Deelname aan meerdere activiteiten kost niets extra's. 

Extra bijdrage:
Bij enkele activiteiten wordt een extra bijdrage gevraagd in verband met verhoogde energie-kosten, verder kleine verbruiksmaterialen, slijtage aan machines en dergelijke. Momenteel speelt dit bij de volgende activiteiten: Keramiek, Edelsmeden, Glastechnieken en Porseleinschilderen. Dit bedrag wordt jaarlijks in rekening gebracht in de maand Januari. 

Inschrijven:
Voor meer informatie hieromtrent: zie hiervoor het tabblad Contact.
Zo mogelijk plaatsen we u in de door u gewenste groep; naar gelang onze mogelijkheden.

Gesloten:
Het gebouw is gesloten op feestdagen en in de vakantieperiodes, de data voor dit jaar vind u op het tabblad Vakantierooster.

Eindejaarsbijeenkomst:
Elk jaar organiseert het bestuur een kerstviering. Zie voor de datum het tabblad Vakantierooster.
Alle deelnemers zijn hierbij van harte welkom. Er zijn op die dag geen andere activiteiten.